Automobil "Alfa Romeo Đulijeta" prvi put u Srbiji

Bez autora
Sep 22 2010

Novi automobil "Alfa Romeo Đulijeta" večeras će biti predstavljen prvi put u Srbiji, na prijemu koji u čast lansiranja tog modela organizuje kompanija "Fijat automobili Srbija" u saradnji sa Ambasadom Italije.Domaćin skupa, zajedno sa čelnicima Fijata, ugostiće mnogobrojne državne zvaničnike, predstavnike diplomatskog kora, najuticajnijih kompanija u Srbiji, javne ličnosti i predstavnike medija, saopštila je italijanska ambasada u Beogradu. Počasni gost svečanosti, koji će specijalno ovim povodom doputovati iz Italije, je dizajner "Alfa Romea", automobila prepoznatljivog po svojim performansima i besprekornom italijanskom stilu i eleganciji.

Automobil "Alfa Romeo Đulijeta" prvi put u SrbijiNovi automobil "Alfa Romeo Đulijeta" večeras će biti predstavljen prvi put u Srbiji, na prijemu koji u čast lansiranja tog modela organizuje kompanija "Fijat automobili Srbija" u saradnji sa Ambasadom Italije.

Domaćin skupa, zajedno sa čelnicima Fijata, ugostiće mnogobrojne državne zvaničnike, predstavnike diplomatskog kora, najuticajnijih kompanija u Srbiji, javne ličnosti i predstavnike medija, saopštila je italijanska ambasada u Beogradu.

Počasni gost svečanosti, koji će specijalno ovim povodom doputovati iz Italije, je dizajner "Alfa Romea", automobila prepoznatljivog po svojim performansima i besprekornom italijanskom stilu i eleganciji.

Gostima će se obratiti i ambasador Italije u Srbiji, Armando Varikjo, kao i generalni direktor "Fijat automobila Srbija" Đovani de Filipis.

Samo nekoliko dana nakon premijernog pojavljivana " Đulijete", u subotu će zvanice ambasade imati ekskluzivnu priliku "da prvi provozaju novu italijansku lepoticu, koja će biti izložena u Fijatovom centru u Bulevaru Despota Stefana 12", navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik